Pasta

Alles voor Pasta vindt u bij Vogels.

In diverse prijsklassen heeft Vogels alles voor de Pasta!

Werking pastamachine

Rol het deeg uit met een deegroller. Kneed het deeg vervolgens in kleine porties en haal het door de pastamachine. Klap de lappen weer dubbel en zet de pasta machine een stand dunner. Blijf het proces herhalen tot de gewenste dikte is bereikt. Zet nu het gewenste opzetstuk om te snijden op de pastamachine en haal het deeg erdoor en snij de lappen in de gewenste spaghetti of tagliatelle.

Kwaliteit, duurzaamheid en garantie

Zoals bij elk product zijn er verschillende types en merken, zo ook bij pasta machines.  Deze is ongeveer 20 x 20 x 15 cm groot. Deze pastamachine is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Er is een handleiding met kleurenfoto’s en recepten aanwezig. Verder kunnen er nog extra opzetstukken aangeschaft worden voor het maken diverse spaghetti.Het merk  is al meer dan 80 jaar het topmerk van de pastamachines en de enige die 100% FOODSAFE garantie kan en mag geven. Het merk is dan ook 100% MADE IN ITALY

De pastamachine is voorzien van een roller en diverse snij stukken om diverse spaghetti te maken. . Er zijn in totaal 9 standen voor de roller, waarmee de dikte van het pastadeeg gemakkelijk aangepast kan worden. Met de standaarduitvoering kun je al enkele soorten pasta maken zoals lasagne, spaghetti en tagliatelle. Er zijn nog verschillende extra opzetstukken verkrijgbaar, waarmee je nog meer pasta gerechten kunt maken.

Deze  pastamachine is gemaakt van zwaar verchroomd staal, de rollers en gekleurde machines van geadoniseerd aluminium. Alle tandwielen zijn gemaakt van gehard staal, zodat ze een lange levensduur hebben. De handvaten van het hendel zijn voorzien van een kunststof laag.. De pastamachine heeft hierdoor een minimaal verlies van deeg en heeft geen last van oxidatie als deze in contact komt met water. Deze pasta machine is dan ook zeer gemakkelijk schoon te maken echter altijd zonder water raden wij aan..

Voordelen van een pastamachine:

De voordelen van het gebruik van een pasta machine zijn de smaak en de gezelligheid. Het zelf maken van pasta levert een betere smaak op en het is gezonder dan de kant en klare pasta’s uit de winkel. Het maken van pasta is ook een leuke bezigheid die je met meerdere personen kunt doen. De pasta machine is te gebruiken met kinderen of op een avond met vrienden.

Verder is zelf gemaakte pasta erg goedkoop en erg lekker.

Kijk in onze catalogus voor het complete assortiment.