Over ons

Vogels Import-Export BV.

Voor een eerste indruk kunt u onze digitale catalogus bekijken. De nieuwe website is ook compatibel voor tablet en smartphone. Daar vindt u een programma in de thema’s pasta, koffie en thee, espresso en cappuccino, bar artikelen als cocktailshakers, wijn en champagnekoelers, kurkentrekkers en notenkrakers, keukenhulpen maar ook alle soorten en kleuren vergieten en mengkommen welke in de keuken of horeca gebruikt worden. Diverse soorten pannen uit rvs, aluminium en gietijzer zijn leverbaar.

Vogels importeert vanuit diverse landen uit Europa en uit het Verre Oosten en werkt vooral uit deze landen met BSCI gecertificeerde fabrieken. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met een van onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag om uw wensen te vervullen op het gebied van promotieartikelen en keukengerei. U kunt op afspraak onze showroom bezoeken in Valkenswaard.

Onze ervaring en kennis maken samen met uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering (eventueel uit voorraad) en uiteraard uitstekende service!

Vogels Import-Export levert ook diverse PRIVAT LABEL artikelen door en met de klant samen ontwikkeld.