Nieuws

Vogels Import-Export BV is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wensen van de klant. Daarnaast verwijzen wij u graag naar onze catalogus zodat u op de hoogte bent van ons complete assortiment op het gebied van koken, tafelen, eten, drinken serveren, wijn en bar, koffie en thee.

Binnenkort zal Vogels met een geheel nieuw assortiment rvs kookpannen van hoogwaardig roestvrij staal op de markt komen. Pannen met “Impact Bottom system” voor uitstekende warmtegeleiding en kwaliteit. Voor vragen kunt u met ons contact opnemen.

Indien onze artikelen aansluiten bij uw ideeën is het uiteraard mogelijk om monsters aan te vragen. Wij maken graag een offerte op maat voor u! Staat het gewenste artikel er niet bij dan kunt u altijd met ons contact opnemen, er zijn nl vele artikelen beschikbaar van de diverse fabrikanten die mogelijk niet op deze website zichtbaar zijn.
Een mailtje naar  office@vogelsimportexportbv.com  is dan voldoende.

Naast ons uitgebreide assortiment is het ook mogelijk om samen met u custom-made artikelen te ontwikkelen om meer en meer onderscheidend te zijn. U bent van harte welkom in onze showroom in Valkenswaard om daar uw persoonlijke wensen te bespreken en ons assortiment te komen bekijken.

Graag denken wij met u mee en luisteren naar uw wensen en ideeën!

Wij  zien uw reactie en aanvragen met belangstelling tegemoet!

Op afspraak kunt u een bezoek brengen aan onze showroom:
www.vogelsimportexportbv.com / www.voccelli.nl